top of page
  • hanacekduchovno

Живіть блаженно, але без російського спокою!

Ситуація в Україні з кожним днем ​​погіршується. Ми постійно чуємо про вбивства дітей, порушення гуманітарних коридорів чи використання забороненої зброї. Хоча війна – це жахливий досвід, ми можемо знайти в ній позитиви, які неможливо замінити. Великий піст – це час підготовки, під час якого треба наблизитися до Бога. Молитвою, постом, сповіддю чи піднесенням він бере участь у таїнах Христових. І, відверто кажучи, інший раз людина «копає», щоб по-справжньому помолитися, аніж коли вливається в взуття. У цьому випадку нам загрожує війна, і молитви, звернення до Бога за допомогою, буде достатньо, щоб її зупинити. Усі політики постійно говорять такі слова, як репарації чи покарання. Я особисто тут, але не вистачає одного слова. І це примирення! Не тільки між Росією та Україною, Росією і світом, а й самими росіянами.


Під час явлення Діви Марії у Фатімі вона сказала вимоги, які діють і донині. Він заохочує нас молитися на вервиці. Спокута за гріхи та образи, які люди чинять проти Божої благодаті, і богохульство проти Найсвятішого Серця Ісуса та Марії, особливо через дотримання перших п’яти субот. Є також особисте та публічне посвячення в Непорочне Серце Марії, а також освячення Росії через Папу та всіх єпископів світу.


Тому візьмемо нашу зброю, вервиці, яка є уявною пуповиною, що з’єднує нас із нашою небесною Матір’ю. Але пам’ятаймо важливі слова, які залишає нам Діва Марія з Фатіми: «Зрештою, Моє Непорочне Серце переможе!»


Текст, зображення та переклад: Jan HANÁČEK


11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page